ΑΘΗΝΑ
01:17
|
23.10.2024
Λίγη από τη λάμψη των Μπρους Σπρίνγκστιν και Μπαράκ Ομπάμα αναζητεί η υποψήφια των Δημοκρατικών, 2 βδομάδες πριν τις κάλπες.
Μπρους Σπρίνγκστιν και Κάμαλα Χάρις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ρόλο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιας των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις στις εκλογές της 5ης Νοέμβρη παραμένουν τα τελευταία κρίσιμα 24ωρα πριν τις κάλπες ο  δημοφιλής βετεράνος της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμπα και η σύζυγός του, Μισέλ Ομπάμα.

O Σπρίνγκστιν αναμένεται να δώσει συναυλία και να παρουσιαστεί στο πλευρό του Ομπάμα σε Ατλάντα και Φιλαδέλφεια σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια τόνωσης της υποψηφιότητας της Χάρις στις κρίσιμες πολιτείες καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η προεκλογική  μάχη για τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ θα δοθεί «ψήφο-ψήφο».

Με την πρόωρη ψηφοφορία σε εξέλιξη, η ομάδα εκστρατείας της Χάρις έχει την πεποίθηση ότι αυτές οι εκδηλώσεις θα προκαλέσουν τον ενθουσιασμό των ψηφοφόρων, με στόχο να προσέλθουν στις κάλπες σε πολιτείες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα στις άκρως αμφίρροπες εκλογές του Νοεμβρίου μεταξύ της Δημοκρατικής Χάρις και του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της Ντόναλντ Τραμπ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπαίθρια γλυπτοθήκη στους κήπους της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου

Παραιτήθηκε, εν μέσω σκανδάλου, ο Γενικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας

Ο Τσίπρας μίλησε για… οικονομία και ακρίβεια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του Προέδρου της Βραζιλίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα