ΑΘΗΝΑ
14:05
|
11.06.2026
«50 Xρόνια Kατοχής - Τα αδιέξοδα του Κυπριακού και η διάσωση του κυπριακού Ελληνισμού», το θέμα της εκδήλωσης, σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντικατοχική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου (Αγίας Σοφίας 3), η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών Π.Ε.Ο.Φ.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται με αφορμή την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, ομιλητής θα είναι ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει το θέμα: «50 Xρόνια Kατοχής – Τα αδιέξοδα του Κυπριακού και η διάσωση του κυπριακού Ελληνισμού».

Θα ακολουθήσει πορεία προς το τουρκικό Προξενείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παξοί: Δύο τουριστικά σκάφη τυλίχτηκαν στις φλόγες (video)

Κατάθεση Σαμαρά στη δίκη για την υπόθεση Βαλυράκη: «Ήταν μία βίαιη δολοφονία»

Στις 15 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»

Το Ιράν υπόσχεται «κόλαση» στην περιοχή μετά τις αμερικανικές επιδρομές – Κλείνουν τα Στενά του Ορμούζ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα