ΑΘΗΝΑ
00:38
|
25.06.2026
Ακριβώς δυο χρόνια μετά τον θάνατο του Κώστα Φραγκούλη, ένας ακόμα νέος άνδρας οδηγήθηκε στον θάνατο κατά τη διάρκεια καταδίωξής του από την Ελληνική Αστυνομία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έχασε τελικά τη μαχή για τη ζωή ο 30χρονος οδηγός αυτοκινήτου που είχε μεταφερθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ΚΑΤ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που προέκυψε στη λεωφόρο Κηφισού κατά τη διάρκεια καταδίωξης του οχήματός του από την Αστυνομία.

Ο θάνατος του άνδρα έρχεται την ημέρα της δεύτερης επετείου του θανάτου του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικά πυρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 00:40 στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό ενός ΙΧ να σταματήσει για έλεγχο, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Κηφισού με κατεύθυνση προς Λαμία, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακολούθησε καταδίωξη, κατά την διάρκεια της οποίας ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, που κινούνταν κανονικά στην πορεία.

Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε μετά από χρήση διασωστικής σειράς από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, αναφέρεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα