ΑΘΗΝΑ
17:31
|
13.06.2026
Η παράταση δόθηκε γιατί απαιτείται χρόνος για την εξοικείωση των χρηστών με τη νέα πλατφόρμα υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
Μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2025 παρατείνεται ο χρόνος υποβολής των δηλώσεων «Πόθεν Έσχες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2025 ο χρόνος υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης («Πόθεν Έσχες») και οικονομικών συμφερόντων που έληγε την 31η Δεκεμβρίου 2024.

Ειδικότερα, με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την «αναδιάρθρωση σιδηροδρομικού τομέα και ενίσχυση ρυθμιστικών φορέων μεταφορών», παρατείνεται η προθεσμία περί υποβολής Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης ( «Πόθεν Έσχες») και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων (Δ.Ο.Σ.) έως την 28η Φεβρουάριου 2025.

Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας αναφέρεται ότι η παράταση δόθηκε «επειδή λειτουργεί η νέα πλατφόρμα υποβολής Δ.Π.Κ. και Δ.Ο.Σ. για πρώτη φορά μέσω διαλειτουργικότητας μεγάλου αριθμού φορέων, απαιτείται ο απαραίτητος χρόνος για την εξοικείωση των χρηστών με αυτή».

Επιπλέον πρέπει να εξασφαλισθεί ότι δεν θα προκληθούν προβλήματα στο σύστημα από την ταυτόχρονη υποβολή μεγάλου αριθμού αιτήσεων από τους υπόχρεους μέχρι το τέλος του έτους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Η Κίνα απειλεί τις ΗΠΑ με αντίμετρα μετά τη «μαύρη λίστα» για Alibaba και BYD

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Νέος διάδρομος Άγκυρας-Ριάντ: Συναγερμός στο Τελ Αβίβ για την παράκαμψη του Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα