ΑΘΗΝΑ
23:12
|
24.06.2026
Οδηγός Ι.Χ. παρέσυρε αρχικά πεζό στην Πανεπιστημίου ενώ λίγο αργότερα συγκρούστηκε με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός συνελήφθη.
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών και ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη σημειώθηκαν με διαφορά λίγης ώρα το βράδυ της Τρίτης 14/1 στο κέντρο της Αθήνας. Τα δύο θύματα των τροχαίων παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν ελαφρά τραύματα. 

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει ότι στις 23:30,  οδηγός Ι.Χ. παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζό στην οδό Πανεπιστημίου. Λίγη ώρα αργότερα το ίδιο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή, με τον οδηγό του οχήματος να εγκαταλείπει και πάλι το θύμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπαίτιος των ατυχημάτων είναι ένας νεαρός 25 ετών με καταγωγή από τη Γεωργία.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών και ο οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη. Κατά τη διενέργεια αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης ενώ παράλληλα στερούνταν οδηγικής ικανότητας.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε ύφεση η φωτιά στο παλιό ξενοδοχείο ΠΑΛΛΑΣ στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα