Θύμα ληστείας είναι ο 61χρονος που εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής νεκρός σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, επί της οδού Αχιλλέως, στο Παλαιό Φάληρο.
Τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι, εντόπισε, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, μέσα στην τουαλέτα του καταστήματος, μια γυναίκα πελάτης και ειδοποίησε τις Αρχές.
Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ρόπαλο, ένα μαχαίρι, καθώς και μια καραμπίνα που ανήκε στο θύμα και δεν είχε χρησιμοποιηθεί, ενώ η ταμειακή μηχανή ήταν παραβιασμένη και άδεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάμερες της περιοχής έχουν καταγράψει δύο άνδρες με κουκούλες να μπαίνουν στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και το υλικό εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε ότι οι πρώτες εκτιμήσεις παραπέμπουν σε ληστεία η οποία είχε σαν συνέπεια την δολοφονία του δράστη που προσπάθησε να αντισταθεί. «Η εικόνα που βρήκαν στο κατάστημα οι αστυνομικοί δείχνει ότι πρόκειται για μια ένοπλη ληστεία, η οποία κατέληξε σε ανθρωποκτονία, θα πρέπει όμως να συλλεχθούν κι άλλα στοιχεία», τόνισε.
