Τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του 57χρονου θύματος εργατικού δυστυχήματος, που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από νοσηλεία μίας εβδομάδας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, πήραν οι συγγενείς του.
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, ο 57χρονος, εν ώρα εργασίας σε επιχείρηση χαρτικών στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού στο Ηράκλειο, έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να δίνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η διαδικασία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ξεκίνησε περίπου στη 1.00 τα ξημερώματα σήμερα και – όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης- καρδιά και συκώτι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στο Μπάρι και τη Ρώμη της Ιταλίας, οι νεφροί στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, και οι κερατοειδείς παραμένουν στο ΠΑΓΝΗ.
