ΑΘΗΝΑ
23:36
|
02.07.2026
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη «κυνικό» Πρωθυπουργό και μίλησε για το τι θα πράξει μόλις προκύψουν νέα στοιχεία για το έγκλημα των Τεμπών.
Ανδρουλάκης: Δεσμεύομαι ότι μόλις προκύψουν νέα στοιχεία από τα πορίσματα, θα πάρουμε πρωτοβουλία για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δέσμευσή του ότι «μόλις προκύψουν νέα στοιχεία από τα πορίσματα» για τα Τέμπη, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πρωτοβουλία για την κατάθεση πρόταση δυσπιστίας απέναντι «σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση», διατυπώνει με δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ειδικότερα ότι «χθες, είδαμε έναν κυνικό πρωθυπουργό να μη διστάζει να διαψεύσει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό». «Η μεταστροφή του δεν είναι αποτέλεσμα ειλικρίνειας, αλλά πολιτικού φόβου που προέκυψε από τις πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις της Κυριακής, που απέδειξαν τον θυμό της ελληνικής κοινωνίας για τον τρόπο που χειρίστηκε την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», υποστηρίζει. «Μας είπε ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν διαχειρίστηκε σωστά τη διενέργεια της εξεταστικής επιτροπής, αλλά μας προτείνει για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα τον πρόεδρό της», σχολιάζει.

«Δεσμεύομαι ότι μόλις προκύψουν νέα στοιχεία από τα πορίσματα που αποδεικνύουν ότι εδώ και δύο χρόνια συνειδητά κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, θα πάρουμε πρωτοβουλία για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας απέναντι σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση, που και σε αυτή την περίπτωση επέλεξε τη συγκάλυψη», υπογραμμίζει ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα