ΑΘΗΝΑ
03:42
|
06.06.2026
Για μια ακόμα φορά, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε βομβαρδισμούς περιοχών του νότιου Λιβάνου, μετά την εκτόξευση δύο πυραύλων.
Για θύματα κάνουν λόγο οι πρώτες αναφορές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για μια ακόμα φορά, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε βομβαρδισμούς περιοχών του νότιου Λιβάνου, μετά την εκτόξευση δύο πυραύλων προς την κατεύθυνση του Ισραήλ.

Οι ισραηλινές δυνάμεις «πλήττουν στόχους των τρομοκρατών της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός, παρότι νωρίτερα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι παραμένει προσηλωμένη στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός της 27ης Νοεμβρίου και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στις εκτοξεύσεις πυραύλων που φέρεται να είχαν στόχο το βόρειο Ισραήλ.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν από τοπικές πλατφόρμες του Λιβάνου και επαληθεύτηκαν από τη μονάδα Sanad του Al Jazeera δείχνουν καπνό να αναδύεται από πολλές τοποθεσίες στην πόλη Κιάμ, στον νότιο Λίβανο, μετά από πυρά του ισραηλινού πυροβολικού, ενώ το Κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων του Λιβάνου ανέφερε ότι πυρκαγιά ξέσπασε σε σχολείο στο Χαράτ αλ-Μπαράκα, στο Κιάμ, μετά από τις επιθέσεις.

Το πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε επίσης ότι εκτοξεύτηκαν πυρομαχικά λευκού φωσφόρου, η χρήση των οποίων είναι απαγορευμένη, βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οργή Λιβανέζου Προέδρου για το Ιράν αντί… για το Ισραήλ που βομβαρδίζει

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη μαθήτρια που αγνοούνταν στη Γαλλία

«Νιετ» του Πούτιν στον Ζελένσκι για συνάντηση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα