ΑΘΗΝΑ
12:50
|
28.04.2024
"Η Ρωσία είναι ένα παράδειγμα σεβασμού και συνεργασίας, που αποδεικνύει ότι μπορείς να είσαι μεγάλη δύναμη χωρίς να είσαι αυτοκρατορία".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ευχαρίστησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν για “το ενδιαφέρον του και την υποστήριξη της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα”, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία αλλά και την ανυπομονησία του να επισκεφθεί σύντομα τη Ρωσία και να συναντηθεί με τον ¨φίλο” Ρώσο Πρόεδρο.

“Ελπίζω ότι τον Απρίλιο, τον Μάιο ή τον Ιούνιο θα μπορώ να επισκεφθώ τη Μόσχα για να συναντήσω τον φίλο μας Βλαντίμιρ Πούτιν”, δήλωσε ο Νικολάς Μαδούρο κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τη ρωσική αντιπροσωπεία παρατηρητών των κοινοβουλευτικών εκλογών.

“Μιλήσαμε για την εμπειρία της εκλογικής διαδικασίας, ένα αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα που εγγυάται το σεβασμό της λαϊκής κυριαρχίας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στη Βενεζουέλα” δήλωσε στο Twitter o πρόεδρος της Βενεζουέλας, μετά τη συνάντηση με τη ρωσική αντιπροσωπεία.

Πριν λίγο με νέα ανάρτησή του στο Twitter ο Νικολάς Μαδούρο, ευχαρίστησε τον Βλαντίμιρ Πούτιν για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του.

“Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Πούτιν για το ενδιαφέρον του και την υπστήριξη της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα. Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία του λαού. Η Ρωσία είναι ένα παράδειγμα σεβασμού και συνεργασίας, που αποδεικνύει ότι μπορείς να είσαι μεγάλη δύναμη χωρίς να είσαι αυτοκρατορία”.

Σημειώνεται, ότι ο Μαδούρο συναντήθηκε επίσης με τον πρώην πρόεδρο της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, το Σάββατο. Ο Μοράλες ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας παρατηρητών της Βολιβίας στη Βενεζουέλα.

Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές της Βενεζουέλας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (6/12) νίκησε ο Τσαβισμός. Στις εκλογές μετείχαν 107 πολιτικοί σχηματισμοί, οι 98 εκ των οποίων αντιπολιτευόμενοι, και κατέβαιναν συνολικά άνω των 14.400 υποψηφίων.

Το αντιπολιτευόμενο μπλοκ του Χουάν Γκουαιδό και άλλες δεξιές δυνάμεις που ελέγχονται από την Ουάσινγκτον, μποϋκόταραν τις εκλογές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα