ΑΘΗΝΑ
22:27
|
04.06.2026
Νεκροί βρέθηκαν σήμερα στο σπίτι τους από αστυνομικούς μία 80χρονη μητέρα με τον 50χρονο γιο της.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δραματικός επίλογος γράφηκε σήμερα στη ζωή μίας ηλικιωμένης γυναίκας και του μεσήλικα γιου της στα Τρίκαλα όταν περίοικοι πολυκατοικίας στη γειτονιά τους ανησύχησαν και κάλεσαν την αστυνομία επειδή είχαν να τους δουν αρκετές ημέρες.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, αντικρίζοντας νεκρούς την 80χρονη μητέρα και τον περίπου 50 ετών γιο της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι πρώτες πληροφορίες αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή που θα ρίξει φως στις ακριβείς αιτίες θανάτου των δύο ατόμων.

Το τοπικό ΜΜΕ trikalaola.gr ανέφερε πως η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες στο πώς έχασε την ζωή του ο γιος, καθώς δίπλα του υπήρχαν ποσότητες χαπιών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα