ΑΘΗΝΑ
09:17
|
28.04.2024
Η ομάδα του, Haas F1 καταδίκασε τη συμπεριφορά του και ο Νικίτα Μαζέπιν ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλος προκλήθηκε με τον 21χρονο Ρώσο πιλότο της Haas, Νικίτα Μαζέπιν, εξαιτίας βίντεο που διέρρευσε στα social media στο οποίο φαίνεται να θωπεύει το στήθος μοντέλου χωρίς τη θέλησή της.

To βίντεο καταγράφει τον νεαρό πιλότο της Formula 1 που θα αγωνίζεται του χρόνου μαζί με τον Μικ Σουμάχερ, ενώ κάθεται στην μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου να απλώνει το χέρι του στο πίσω κάθισμα και να αγγίζει το στήθος της Βενεζουελανής καλλονής, Andrea D’Ival, καθώς έχει χαλαρώσει η τιράντα από το φόρεμά της.

Η κοπέλα φαίνεται να απομακρύνει το χέρι του 21χρονου από το στήθος της και να του υψώνει το μεσαίο της δάκτυλο σε ένδειξη “διαμαρτυρίας”.

Το εν λόγω βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε σε χρόνο ντε- τε βάιραλ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Haas F1, η οποία καταδίκασε την συμπεριφορά του Νικίτα.

Ο Νικίτα μετά την αυστηρή δήλωση της ομάδας του έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την “ανάρμοστη συμπεριφορά του”, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, δηλώνοντας ότι αναγνωρίζει πόσο τους απογοήτευσε και ότι πήρε το “μάθημά” του.

Η Andrea D’Ival από την πλευρά της, επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό λέγοντας οτι με τον Νικίτα είναι φίλοι και ότι ο πιλότος αστειευόταν και δεν είχε σκοπό να την προσβάλει, ενω ζήτησε και η ίδια συγγνώμη που ανέβασε το βίντεο στο story του.

Ο Νικίτα Μαζέπιν, γιος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Ντμίτρι Μαζέπιν, εκ των μεγαλύτερων επενδυτών της Haas έχει απασχολήσει ξανά τη δημοσιότητα για εξωαγωνιστικούς λόγους, όταν το 2016 είχε αποβληθεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3 καθώς είχε επιτεθεί στον Άγγλο πιλότο Κάλουμ Ίλοτ, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Celebrities στα εστιατόρια

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα