ΑΘΗΝΑ
04:25
|
09.06.2026
Το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ της μετατροπής του χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε πάρκο με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση και ευθύνη.
Τη μετατροπή του χώρου της ΔΕΘ σε μητροπολιτικό πάρκο, με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση και ευθύνη, προτείνει το ΚΚΕ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να μετατραπεί ο χώρος της ΔΕΘ σε μητροπολιτικό πάρκο, με αποκλειστικά κρατική χρηματοδότηση και ευθύνη, με ταυτόχρονη δυνατότητα για αθλητικές και πολιτιστικές χρήσεις -δραστηριότητες, προτείνει το ΚΚΕ.

Προτείνει, επίσης, να διασφαλιστεί αυτό με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και κρατική χρηματοδότηση, που θα εξασφαλίσουν και το αναγκαίο προσωπικό για τη συντήρηση και αναβάθμιση του πάρκου.

Επιπλέον η πρόταση του ΚΚΕ ζητά «να ενταχθούν σε έναν ενιαίο σχεδιασμό, μαζί με τον χώρο της ΔΕΘ, ο χώρος του Γ΄ Σώματος Στρατού μετά από μετεγκατάστασή του και κατάργηση του ΝATOϊκού Στρατηγείου, ο χώρος του πρώην 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου και της περιοχής του πρώην συνοικισμού της Αγίας Φωτεινής και να αξιοποιηθούν για επέκταση των χώρων πρασίνου, καθώς επίσης για εγκατάσταση και άλλων απαραίτητων υποδομών (π.χ. Παιδείας, φοιτητικής στέγης, πολιτιστικών και αθλητικών χώρων)».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγιο: Συνελήφθη 55χρονος που καταζητούνταν για δολοφονία στην Αυστραλία μετά από δεκαετίες

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα