ΑΘΗΝΑ
00:21
|
05.06.2026
Την απόφαση της Βουλής για παραπομπή του Καραμανλή σε προανακριτική επιτροπή για πλημμέλημα, σχολίασε η Μαρία Καρυστιανού.
«Η ντροπή… ντροπή δεν έχει» τονίζει η κ. Καρυστιανού, στρέφοντας τα πυρά της και στην αντιπολίτευση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη χθεσινή απόφαση της Βουλής για παραπομπή του πρώην υπουργού Κώστα. Αχ. Καραμανλή σε προανακριτική επιτροπή με πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες για το έγκλημα των Τεμπών, αναφέρεται με ανάρτησή της η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού.

«Η ντροπή… ντροπή δεν έχει» τονίζει η κ. Καρυστιανού, στρέφοντας τα πυρά της και στην αντιπολίτευση. «2,5 χρόνια ακούγαμε την αντιπολίτευση σύσσωμη ότι θα μας στηρίξει. Τόσα ψέματα! Τελείωσε η παράσταση ή θα σας δούμε στα κανάλια να μιλάτε ξανά για δικαίωση των νεκρών;», αναφέρει χαρακτηριστικά, και τονίζει πως η υπόθεση των Τεμπών «δεν τελείωσε ακόμη».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

Η ντροπή… ντροπή δεν έχει…

154 ψήφοι υπέρ.

Για πλημμέλημα ο Καραμανλής.

Έκλαψε χθες ο ουρανός…

Μιλήστε μας πάλι για το άρθρο 86 Σ… για την πίστη που πρέπει να έχουμε στη Δικαιοσύνη σας…

38 ψήφοι υπέρ για τη διεξοδική πρόταση των συγγενών για την έρευνα των εγκλημάτων, μια πρόταση που όλοι οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πρέπει να διαβάσουν.

2,5 χρόνια ακούγαμε την αντιπολίτευση σύσσωμη ότι θα μας στηρίξει.

Τόσα ψέματα!

Τελείωσε η παράσταση ή θα σας δούμε στα κανάλια να μιλάτε ξανά για δικαίωση των νεκρών;

Ναι, αυτή τη δικαίωση! Που χθες ΔΕΝ στηρίξατε!

Κατάντια.

Πάλι δίπλα στην «καρέκλα» σταθήκατε.

Αυτή η επιλογή έμεινε στην Ιστορία και αποκάλυψε πολλά.

Όσο για τους ενόχους, ας μην χαίρονται πολύ.

Διότι ο αγώνας συνεχίζεται.

Θα δώσετε τελικά λόγο στη Δικαιοσύνη.

Θα βρούμε τρόπους για να δικαιώσουμε τους ανθρώπους μας.

Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί!

Τα πάντα!

Οι πράξεις σας οδηγούν τα δικά μας βήματα.

Θα είμαστε συνεχώς μπροστά σας.

Γιατί αλλιώς, με τέτοια βαθιά διαπλεκόμενη κυβέρνηση και τα πολύτιμα δεκανίκια της δήθεν αντιπολίτευσης, φωτεινή μέρα δεν θα ξημερώσει για όλους εμάς, για τη Δημοκρατία.

Ουρανέ, μην κλαις… δεν τελείωσε ακόμη…».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα