ΑΘΗΝΑ
13:41
|
26.06.2026
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είναι έτοιμος να διεκδικήσει σήμερα Τετάρτη 17/9 στις 14:49 ώρα Ελλάδος ακόμη μία διάκριση στην καριέρα του.
Ο τελικός του μήκους διεξάγεται στις 14:49 ώρα Ελλάδας και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου ρίχνεται στη μάχη του τελικού του άλματος εις  μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Τόκιο. Ο τελικός του μήκους διεξάγεται στις 14:49 ώρα Ελλάδας και μεταδίδεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Πριν από δύο ημέρες στα προκριματικά, ο Μίλτος Τεντόγλου εξασφάλισε με την πρώτη προσπάθεια την παρουσία του στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Τόκιο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης «προσγειώθηκε» στα 8,17 μέτρα, επίδοση που αποδείχθηκε αρκετή για να του δώσει το εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μουντιάλ-Ισημερινός: Εθνική αργία η 26η Ιουνίου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Γερμανίας

Μουντιάλ 2026: Ξεκαθαρίζει το τοπίο στους ομίλους

Τι έδειξε το Μουντιάλ για την Τουρκία του Ερντογάν

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες στη φάση των 32

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα