ΑΘΗΝΑ
21:41
|
24.06.2026
Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους επτά βδομάδων οφειλόταν σε ασφυξία.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη σύλληψη των γονιών ενός βρέφους μόλις επτά εβδομάδων προχώρησαν την Κυριακή αστυνομικοί στις Καλύβες Αποκορώνου Χανίων Κρήτης καθώς διαπιστώθηκε πως η αιτία του θανάτου του νεογέννητου ήταν η ασφυξία.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής πως απεβίωσε το βρέφος δύο Φιλανδών τουριστών σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στις Καλύβες Αποκορώνου Χανίων. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής υπηρεσίας που αποφάνθηκε πως ο θάνατος του βρέφους ήταν ασφυκτικός.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομεό Χανίων μαζί με τους γονείς (ηλικίας 26 και 28 ετών) και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε τοξικολογικές εξετάσεις. Από εκεί προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων συνελήφθησαν μετά από προφορική εντολή εισαγγελέως και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε παλιό ξενοδοχείο στο Λουτράκι

Αναζητούν τον 17χρονο Κωνσταντίνο Δ. που εξαφανίστηκε στη Νίκαια

Νεκρά εκατοντάδες χιλιάδες πτηνά στη Γαλλία λόγω καύσωνα

Τερματίζεται η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή και της Suzon Doppagnea για τα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα