ΑΘΗΝΑ
14:05
|
13.06.2026
Ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων στο Facebook και φωτογραφία με τον Πάνο Ρούτσι κι άλλους συγγενείς του δυστυχήματος των Τεμπών.
H απάντησή μου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο Mega για το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, απαντά ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας με ανάρτησή του στο facebook. Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία του Δημάρχου με συγγενείς του δυστυχήματος των Τεμπών.

Η αναφορά του Παύλου Μαρινάκη στον Χάρη Δούκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τότε τον Χάρη Δούκα ότι «δεν συμπεριφέρεται ως δήμαρχος».

«Καταρχάς, γιατί ο δήμος δια του ίδιου του δημάρχου έχει δείξει ότι […] δεν κοιτάει τις υποχρεώσεις που έχει. Δεν είναι προσωπικό με τον άνθρωπο. Συμπεριφέρεται ως πολιτικός που θέλει να πλασαριστεί στο κεντρικό πολιτικό σύστημα και κάνει πολιτικές δηλώσεις οι οποίες θεωρώ ότι δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντά του. Θέλει να χαϊδέψει αυτιά ενός αριστερού ακροατηρίου. Ναι, θα έπρεπε να είναι αυτονόητη υποχρέωση του δημάρχου των Αθηναίων ο σεβασμός του ιερότερου, εκ των πολλών σημαντικών μνημείων που έχουμε, στην Αθήνα. Αλλά ο κ. Δούκας, στο θέμα του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη δεν συμπεριφέρθηκε ως δήμαρχος, που πρέπει να καθαρίζει την πόλη του».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: Η Αγιούσο και ο «εκπολιτιστής» των βαρβάρων ινδιάνων «κονκισταδόρ» Ερνάν Κορτές

Στη Ρόδο το Σάββατο, 13/6 ο Μητσοτάκης

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εμείς είμαστε οι νικητές αυτού του πεδίου – Είμαστε υπόχρεοι στο λαό

Η Καρυστιανού είδε και κατέλαβε όλα όσα βλέπουν οι πολίτες στο νοσοκομείο Αττικόν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα