ΑΘΗΝΑ
23:24
|
28.06.2026
Η ουκρανική επίθεση με πύραυλο Neptune σταμάτησε προσωρινά τις εξαγωγές πετρελαίου από το Νοβοροσίσκ.
Ουκρανικός πύραυλος Neptune μεγάλου βεληνεκούς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση με πυραύλους Neptune μεγάλου βεληνεκούς (ως 1.000 χλμ) εξαπέλυσαν νωρίτερα σήμερα οι ουκρανικές δυνάμεις χτυπώντας πολυκατοικία στο Νοβοροσίσκ της Ρωσίας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο αμάχων.

Μετά την ουκρανική επίθεση οι αρχές στο Νοβοροσίσκ κήρυξαν κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ενώ το λιμάνι της πόλης στη Μαύρη Θάλασσα ανέστειλε προσωρινά τις εξαγωγές πετρελαίου, που ισοδυναμούν με 2,2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα.

Οι ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο

Νωρίτερα σήμερα, οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι τις μεταμεσονύχτιες ώρες πραγματοποιήθηκε ρωσική επίθεση με 18 πυραύλους και 430 τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε συγκρότημα κατοικιών στο Κίεβο με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, μεταξύ των οποίων παιδιά και μία έγκυος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράκ: Συλλήψεις πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων στο πλαίσιο επιχείρησης κατά της διαφθοράς

Θραύσματα ουκρανικού drone προκάλεσαν πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στη νότια Ρωσία

«Ηθική Επανάσταση» και μέτωπο με τις τράπεζες, εξήγγειλε από το Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.Α.Σ. ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας-Παγίωση της ΕΛ.Α.Σ. στη δεύτερη θέση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα