ΑΘΗΝΑ
23:34
|
06.06.2026
Στην σύλληψη επτά ατόμων που έκαναν πάρτι σε σπίτι, προχώρησαν το Σάββατο, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, αστυνομικοί στη Χαλκιδική.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην σύλληψη επτά ατόμων που έκαναν πάρτι σε σπίτι, προχώρησαν το Σάββατο, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, αστυνομικοί στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα της αστυνομίας στην Νέα Καλλικράτεια, εντοπίστηκαν επτά άτομα, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί σε σπίτι, παρά τα μέτρα κατά της μετάδοσης του κορονοϊού.

Στον διοργανωτή του πάρτι επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, για διοργάνωση εκδήλωσης σε ιδιωτικό χώρο, και 300 ευρώ στον καθένα από τους παρευρισκομένους.

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα