ΑΘΗΝΑ
16:45
|
13.06.2026
Το λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ εξετράπη της πορείας του όταν ο οδηγός υπέστη καρδιακή προσβολή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 7 το πρωί στην περιοχή των Κοίλων στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν περίπου 30 εργαζόμενοι της ΔΕΗ που πήγαιναν στη δουλειά τους, στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή, ωστόσο ένας από τους επιβάτες καταλαβαίνοντας τη δυσφορία του, επενέβη και κράτησε τον έλεγχο του οχήματος, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Οι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους και με άλλο όχημα μεταφέρθηκαν στην εργασία τους, ωστόσο ο άτυχος 56χρονος οδηγός δεν τα κατάφερε και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων επιβαινόντων στο λεωφορείο, αλλά και διασωστών του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν στο σημείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα