ΑΘΗΝΑ
02:41
|
26.06.2026
Πιθανότατα στην Μητρόπολη Αθηνών, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της αδελφής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πιθανότατα στην Μητρόπολη Αθηνών, τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της πρώην πριγκίπισσα Ειρήνης, που απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης, την ίδια μέρα με το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια του θανάτου του αδερφού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η 83χρονη που τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με την αδελφή της, τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, θα ταφεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, στον οικογενειακό τάφο των Γλύξμπουργκ, δίπλα στον αδελφό της και τους γονείς της, Παύλο και Φρειδερίκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα θα πραγματοποιηθεί ιδιωτική τελετή, παρουσία μόνο των μελών της οικογένειας, στο παρεκκλήσι του παλατιού της Ζαρζουέλα, στα προάστια της Μαδρίτης, ενώ το Σάββατο, η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό των Αγίων Ανδρέα και Δημητρίου στην ισπανική πρωτεύουσα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα