ΑΘΗΝΑ
18:13
|
12.06.2026
Tη δύναμη της αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού υπογραμμίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tη δύναμη της αλληλεγγύης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού μέσα από το πρόσωπο του Ηλία, ενός εθελοντή από τη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

«Η κρίση ήταν σκληρή σε κάποιους Ευρωπαίους – αλλά μπορούμε να βασιστούμε ο ένας στον άλλο» αναφέρει σε ανάρτησή της -στα ελληνικά και τα αγγλικά- η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και προσθέτει: «στη Θεσσαλονίκη ο Ηλίας είναι εθελοντής σε τράπεζα τροφίμων. Με την ομάδα του, μαγειρεύει και συσκευάζει γεύματα για οικογένειες που έχουν ανάγκη».

«Μαζί, θα ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία» καταλήγει η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Το μήνυμά της συνοδεύεται από βίντεο που δείχνει τους εθελοντές από τη Θεσσαλονίκη να ετοιμάζουν γεύματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν μέσα από μηνύματα και βίντεο προβάλλει την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Ευρωπαίοι την περίοδο της πανδημίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άλμα για τις ένοπλες δυνάμεις το εργοστάσιο drone στη Μαλακάσα, λέει ο Δένδιας

Ο Αντόνιο Ταγιάνι θεωρεί πως δεν μας αφορά ο πόλεμος των ΗΠΑ κατά του Ιράν

Νέα φουρνιά αρχείων των ΗΠΑ για τα UFO

Νοκάουτ… Facebook, Instagram και Messenger

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα