ΑΘΗΝΑ
00:43
|
05.06.2026
Η εφημερίδα του Βατικανού, αντίθετα με άλλα ΜΜΕ της Ευρώπης, δε δίστασε να προβάλλει στην πρώτη σελίδα το πρώτο μακελειό των ΗΠΑ στο Ιράν.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Βατικανού, Observatore Romano, με τους τάφους των δεκάδων ανήλικων μαθητριών που σκοτώθηκαν σε επιθεση των ΗΠΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εφημερίδα του Βατικανού, Observatore Romano, έκανε σήμερα κάτι που δεν έχουν τολμήσει μεγάλες εφημερίδες δυτικο-ευρωπαϊκών χωρών.

Στο πρωτοσέλιδό της έβαλε ως κεντρικό ρεπορτάζ φωτογραφία με τους τάφους των δεκάδων Ιρανών μαθητριών Δημοτικού που σκοτώθηκαν, από αμερικανικό πύραυλο Τόμαχοκ, στο σχολείο τους στο Νότιο Ιράν στις 28 Φεβρουαρίου, δηλαδή την πρώτη μέρα του ακήρυχτου πολέμου ΗΠΑ και Ισραήλ.

Η εφημερίδα  φιλοξενεί στην πρώτη σελίδα το σχετικό ρεπορτάζ με την επισήμανση πως την πρώτη μέρα του πολέμου σκοτώθηκαν περίπου 180 παιδιά «κατά παράβαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ανοικτή επιστολή Ζελένσκι στον Πούτιν- Ζητά συνάντηση, εκεχειρία και παζάρι για τερματισμό του πολέμου

Εννιακομματική βουλή βλέπει η δημοσκόπηση της Metron Analysis

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα