ΑΘΗΝΑ
20:55
|
05.06.2026
Σκίτσα μιας κάποιας άτακτης αναδίπλωσης…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Οι πόλεμοι, σε αντίθεση με τους  -παράνομους ή νόμιμους- δασμούς, δεν μπορούν να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται ανάλογα με τις διαθέσεις ενός προέδρου των ΗΠΑ ή για να στηρίζονται μόνιμα αγορές οι οποίες καταρρέουν», έγραψε το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Τέλειο σχέδιο. Κόψε το ρεύμα… Και τώρα τι; Σκίτσο της Βρετανίδας Sally Lewis

Ο Ντόναλντ Τραμπ από εκεί που θα ισοπέδωνε όλες τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν, έκανε μια στροφή πολλών μοιρών και άρχισε να μιλά για διαπραγματεύσεις που εξελίσσονται μάλιστα πολύ θετικά κατά τον ίδιο. Το Ιράν τον διέψευσε και περιμένουμε τη συνέχεια.

Οι απειλές σταμάτησαν. Σκίτσο του Υεμενίτη Kamal Sharaf

Η αναδίπλωση Τραμπ έφερε μια πρόσκαιρη «ανακούφιση» στις αγορές, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται και σκιτσογράφοι μας σήμερα σχολιάζουν ότι ο ένοικος του Λευκού Οίκου επιθυμεί ένα τέλος αλλά αυτό δεν φαίνεται στον ορίζοντα… Οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου στο I ran!

Σκίτσο του Ολλανδού Maarten Wolterink
Ver essa foto no Instagram

Um post compartilhado por Thiago Lucas (@thiagochargista)

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Surfin’ USA

Και άλλα σκίτσα για το αδιέξοδο των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ και στις διαπραγματεύσεις με την Τεχεράνη.
ΣΥΝΑΦΗ

Surfin’ USA

Αριστερή… παραζάλη

Το Μποφόρ έπεσε

Ο έρωτας της καρέκλας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα