ΑΘΗΝΑ
01:22
|
26.06.2026
60 και 64 χρονών οι δυο εργάτες που στέκονταν στη σκαλωσιά και έπεσαν σε άδεια δεξαμενή. Έναν 55χρονο εργάτη χτύπησαν τα σίδερα της καταρρέουσας κατασκευής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις εργάτες τραυματίστηκαν στα Γιαννιτσά αφότου η σκαλωσιά στην οποία στέκονταν κατέρρευσε με αποτέσμα δύο εξ αυτών να πέσουν σε άδεια δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού.

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 08:30, όταν η σκαλωσιά που είχε στηθεί για την υλοποίηση εργασιών, κατέρρευσε. Δύο εργάτες που βρίσκονταν πάνω στη σκαλωσιά, ηλικίας 60 και 64 χρονών, έπεσαν και εγκλωβίστηκαν σε άδεια δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού. Σίδερα της καταρρέουσας σκαλωσιάς χτύπησαν και έναν 55χρονο εργαζόμενο που βρισκόταν στο έδαφος.

Για τον απεγκλωβισμό επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, με το ΑΠΕ-ΜΠΕ να αναφέρει πως βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα