ΑΘΗΝΑ
23:03
|
08.06.2026
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ραφήνα, σε πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της λεωφόρου Φλέμινγκ.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ραφήνα, σε πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται επί της λεωφόρου Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ένας άνδρας φέρεται να ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό με άλλα δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο και στη συνέχεια να έβγαλε μαχαίρι και τα τραυμάτισε.

Αμέσως μετά την επίθεση επιχείρησε να απομακρυνθεί, ωστόσο αστυνομικοί τον εντόπισαν γρήγορα και συνελήφθη.

Οι δύο τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ο 52χρονος δράστης, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή και τις Αρχές, μεταφέρθηκε επίσης τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγιο: Συνελήφθη 55χρονος που καταζητούνταν για δολοφονία στην Αυστραλία μετά από δεκαετίες

Αλβανία: Ο Ράμα θα συνεχίσει με το πολυτελές θέρετρο που συνδέεται με τον Κούσνερ παρά τις διαμαρτυρίες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Δράζος

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή στο Κάτω Σχολάρι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα