ΑΘΗΝΑ
14:02
|
25.06.2026
Μαροκινοί αξιωματικοί έφθασαν στο Ισραήλ στο πλαίσιο συμμετοχής στη λεγόμενη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης της Γάζας.
Μαροκινός αξιωματικός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αξιωματικοί του Μαροκινού Στρατού έφθασαν σήμερα στο Ισραήλ προκειμένου να ενταχθούν στη λεγόμενη «Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης» στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Διεθνής Δύναμη Σταθεροποίησης προβλέπεται στο σχέδιο του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την «ανοικοδόμηση» της Λωρίδας της Γάζας ή καλύτερα για την μετατροπή της σε πολυτελές θέρετρο, πύλη φθηνών βιομηχανικών προϊόντων για τις ευρωπαϊκές αγορές και «προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Αξιωματούχος του Συμβουλίου Ειρήνης για τη Γάζα  που μίλησε εμπιστευτικά στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε πως το απόσπασμα των Μαροκινών στρατιωτικών έφτασε στις 18 Ιουνίου στην έδρα της Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης (ISF) στο νότιο Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις στη Γεωργία για την επίθεση της Ε.Ε. στην Εκκλησία

Αιχμές Καρυστιανού για αποχωρήσεις και επιθέσεις: «Ο πόλεμος κλιμακώνεται πανταχόθεν»

Εκδήλωση: «Ανοχύρωτη Δημοκρατία – Κράτος Δικαίου σε κρίση»

Στη Βουλή ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με φόντο την εκλογή αιρετών σε έναν γύρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα