ΑΘΗΝΑ
16:13
|
30.04.2024
Ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι τον προηγούμενο χρόνο παρατηρήθηκε αύξηση του εξτρεμισμού στις τάξεις του αμερικανικού στρατού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανώτερος αξιωματούχος των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι τον προηγούμενο χρόνο παρατηρήθηκε αύξηση του εξτρεμισμού στις τάξεις του αμερικανικού στρατού.

«Υπάρχει μια αύξηση που βασίζεται στις κοινωνικές εντάσεις», ανέφερε ο ανώτερος αξιωματούχος, που μίλησε σε δημοσιογράφους υπό την προϋπόθεση να μην κατονομαστεί.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η αύξηση αυτή οφείλεται και στο ότι γίνονται πλέον περισσότερες αναφορές εντός του στρατού, προσθέτοντας πως διερευνάται κάθε στοιχείο και πληροφορία.

Η αύξηση του εξτρεμισμού στον στρατό των ΗΠΑ δεν είναι μια καινούρια διαπίστωση, καθώς αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα σοβαρό ζήτημα. Ωστόσο, μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο ο αμερικανικός στρατός μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών προκειμένου να εξακριβωθεί εάν εμπλέκονται μέλη του στα επεισόδια της 6ης Ιανουαρίου.

Ο στρατός έχει αναφέρει ότι συνεργάζεται με το FBI για να διαπιστωθεί αν συμμετείχε κάποιος εν ενεργεία στρατιωτικός στα επεισόδια που στιγμάτισαν την Ουάσινγκτον και τις ΗΠΑ.

Επιπλέον, εν όψει της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου, εντείνονται ακόμη περισσότερο οι έλεγχοι καθώς έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες στρατιωτικοί για την ασφάλεια της διαδικασίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ

Λονδίνο: Νεκρός ένας 13χρονος στην επίθεση με σπαθί- Συνελήφθη ο δράστης

Επίθεση Γεωργιάδη σε διαμαρτυρόμενους υγειονομικούς-«Κάφροι, ελάτε αν έχετε τα κότσια»

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα