ΑΘΗΝΑ
16:20
|
14.06.2026
Συγκλονιστικές οι εικόνες που δημοσίευσε η Πυροσβεστική της Νέας Υόρκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την πτώση λεωφορείου από γέφυρα του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να κρέμεται από τη γέφυρα ταχείας κυκλοφορίας. Όλοι οι τραυματίες ήταν επιβάτες λεωφορείων και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο. Ο οδηγός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν ασαφή.

Το μπροστινό μέρος του λεωφορείου έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα της γέφυρας και έκανε βουτιά από ύψος 15 μέτρων. Το λεωφορείο ήταν αρθρωτό και όπως φαίνεται στις εικόνες και στα βίντεο που ανήρτησε στο Twitter τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης το όχημα λεωφορείο έμεινε με το μπροστινό του μέρος κάθετο και το οπίσθιο τμήμα πάνω στη γέφυρα, να σχηματίζει σχεδόν ορθή γωνία.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης Μαρκ Λέβιν έγραψε στο Twitter ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή μετά το “φρικτό ατύχημα”.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Ελβετία καταψήφισε σχέδιο για περιορισμό του πληθυσμού στα 10 εκατομμύρια (upd)

Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέγη αρχηγός του κόμματος Fidesz παρά την εκλογική ήττα

Λουόμενος εντόπισε πυρομαχικό υλικό σε θαλάσσια περιοχή της Πιερίας

Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από 15 έως 18 Ιουνίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα