ΑΘΗΝΑ
02:57
|
28.04.2024
Η σελέμπριτι των socials, δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών και οργισμένων σχολίων για τι τελευταίες αναρτήσεις της που... "προωθούν τον βιασμό".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H νεαρή youtuber και σελέμπριτι, Μπελ Ντελφίν, που έγινε διάσημη μέσα από τις αυστηρώς ακατάλληλες πόζες και τα βίντεο που ανέβαζε στα social media, δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών και οργισμένων σχολίων από τους ακολούθους της για τι τελευταίες αναρτήσεις της που όπως καταγγέλουν “προωθούν τον βιασμό”.

Το νεαρό e-girl διατηρεί εδώ και καιρό τον δικό του λογαριασμό στο OnlyFans όπου ποστάρει ακατάλληλο για ανηλίκους υλικό. Στα τέλη του περασμένου έτους ανέβασε στην ίδια πλατφόρμα και το πρώτο πορνογραφικού περιεχομένου βίντεό της και έκτοτε ο τραπεζικός λογαριασμός της φουσκώνει κατά 1 περίπου εκατομμύριο δολάρια μηνιαίως.

Ωστόσο, πρόσφατα ξεπέρασε τα εσκαμμένα, καθώς πόσταρε μια σειρά από εξαιρετικά προκλητικές φωτογραφίες, στις οποίες υποδύεται, φιμωμένη στο πίσω μέρος αυτοκινήτου και φορώντας μίνι φούστα, το θύμα βιασμού.

Μετά τις προκλητικές αναρτήσεις, δεκάδες χρήστες πόσταραν αποδοκιμαστικά σχόλια, εκφράζοντας αηδία και αποτροπιασμό. «Το γεγονός ότι η Μπελ Ντελφίν φωτογραφίζεται ντυμένη σαν μικρό παιδί, παίζοντας με παιδικά παιχνίδια και ταυτόχρονα προωθεί hardcore φαντασιώσεις όπως η απαγωγή και ο βιασμός μου προκαλεί αηδία», σχολίασε ένας χρήστης, σύμφωνα με τη Sun.

«Συγγνώμη, αλλά αυτές οι μ@@@ες δεν πρέπει να παρουσιάζονται σαν κάτι νορμάλ», τονίζει ένας άλλος σχολιαστής, ενώ ένας τρίτος διερωτάται: «Πώς είναι δυνατόν η Μπελ Ντελφίν να μην τρώει μόνιμο αποκλεισμό την ώρα που ποστάρει φωτογραφίες όπου παριστάνει το ανήλικο θύμα βιασμού”.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να απολαμβάνει κανείς το power-play και BDSM πρακτικές, όταν υπάρχει συναίνεση και από τις δύο μεριές… Νομίζω ότι το να λέει κανείς ότι, επειδή απολαμβάνω τη συναινετική “μη συναίνεση” είναι σαν να προωθώ τον βιασμό, θυμίζει το επιχείρημα ότι η βία στα video games προωθεί την πραγματική βία», απάντησε η αμετανόητη Ντελφίν στους οργισμένους και θιγμένους σχολιαστές.

«Εκείνη την ημέρα είχα απλά όρεξη να ντυθώ vintage», λέει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα ρούχα που φοράει είναι φτιαγμένα για ενήλικες και δεν έχουν καμία σχέση με το παιδικό βεστιάριο. Εξάλλου, η παιδική εμφάνισή της, ισχυρίζεται ότι οφείλεται σε γενετικούς παράγοντες και είναι κάτι για το οποίο δεν πρόκειται να απολογηθεί. 

Η Ντελφίν είχε 3,8 εκατομμύρια followers στο Instagram προτού η πλατφόρμα κλείσει τον λογαριασμό της το 2019, για παραβίαση των όρων της κοινότητας.

Η Μέρι Μπελ Κίρσνερ (Ντελφίν) έγινε viral το 2019 μέσω του σατιρικού λογαριασμού της στο Pornhub. Τον Ιούνιο του 2020, μερικούς μήνες μετά το ban του Instagram, δημιούργησε τον λογαριασμό της στο OnlyFans και ξεκίνησε να ποστάρει μουσικά βίντεο στο YouTube, κύριος στόχος των οποίων είναι να προωθούν την XXX δραστηριότητά της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα