ΑΘΗΝΑ
07:21
|
18.10.2024
Από το ωστικό κύμα δεν τραυματίστηκε κανένας. Προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές σε σταθμένα αυτοκίνητα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως “τρομοκρατική ενέργεια” αντιμετωπίζουν οι ισραηλινές αρχές την έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε νωρίς απόψε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Από το ωστικό κύμα δεν τραυματίστηκε κανένας διερχόμενος περαστικός. Προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές σε σταθμένα αυτοκίνητα.

Το περιστατικό σχολίασε με ανάρτηση βίντεο στο λογαριασμό του στο Τουίτερ ο Ισραηλινός πρέσβης στην Ινδία, Ρον Μάλκα, ο οποίος αφού σημείωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα εξαιτίας της έκρηξης, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού “New Delhi Television” ανέφερεα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μπάλα τυλιγμένη με πλαστική σακούλα που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Το ινδικο παράρτημα του CNN ανέφερε επιπροσθέτως πως η ινδική αστυνομία βρήκε φάκελο κοντά στον τόπο της έκρηξης που ανέγραφε: “Για την Ισραηλινή Πρεσβεία”.

Αργότερα το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12 μετέδωσε ότι στις έρευνες για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών ενδέχεεται να συμμετάσχει κλιμάκιο της Μοσσάντ και της ισραηλινής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο αβάσταχτος κρετινισμός του αντί-λαϊκισμού της αστικής τάξης

ΣΥΡΙΖΑ: Πεθαίνοντας ως γραφειοκρατία

ΗΠΑ και Ισραήλ αναζητούν την επόμενη μέρα μετά το θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ (upd)

Ευθύνες στον Ζελένσκι για τον πόλεμο στην Ουκρανία ρίχνει ο Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα