ΑΘΗΝΑ
07:58
|
05.06.2026
Πώς ανασκεύασε τη δήλωσή της η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Kontra η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη έχασε μάλλον την ψυχραιμία της κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αστυνομική βία και τα πρόσφατα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη και είπε: “ Ξεκάθαρες κουβέντες. Απαγορεύεται να υβρίζουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια. Αυτό απαγορεύεται”.

Η αφορμή για την έκρηξη και τον καταγγελτικό τόνο της κ. Σπυράκη είναι κάποια βίντεο στα οποία ακούγονται πολίτες σε μπαλκόνια να αποδοκιμάζουν μέλη της ομάδας ΔΡΑΣΗ. Η ευρωβουλευτής απέδωσε την αστυνομική βία σε “σποραδικά περιστατικά” που καταγράφονται από πολίτες “που ήταν στη διαδήλωση”.

Σήμερα η Μαρία Σπυράκη με ανάρτησή της στο Twitter χαρακτήρισε fake news της εφημερίδας “Αυγής” τη δήλωσή της περί απαγόρευσης των ύβρεων από τα μπαλκόνια. “Μια ωραία …’ιστορία’ με fake news από την Αυγή. Ακούγομαι να λέω πως κάποιοι αποκαλούν τους αστυνομικούς «γουρούνια» από τα μπαλκόνια. Και πως προφανώς απαγορεύεται η εξύβριση ή όχι; ‘Απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες από τα μπαλκόνια’”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλλιθέα-Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας

Αυλαία της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εφετείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα