ΑΘΗΝΑ
18:27
|
28.04.2024
Η Άρκιουρι καίει τη... γούνα του Μπόρις Τζόνσον βγάζοντας στη φόρα καυτές λεπτομέρειες του τετραετούς ειδυλλίου τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο πονοκέφαλο φέρνει στον Βρετανό πρωθυπουργό η πρόσφατη συνέντευξη της 35χρονης Αμερικανίδας Τζένιφερ Άρκιουρι, η οποία ισχυρίζεται ότι διατηρούσε τετραετή δεσμό μαζί του (2012-2016).

H Άρκιουρι περιέγραψε στη Sunday Mirror το τερτραετές ειδύλλιό της με τον Τζόνσον, όταν εκείνος ήταν ακόμα δήμαρχος του Λονδίνου και ακόμη παντρεμένος με την Μαρίνα Γουίλερ, μητέρα των παιδιών του νυν Βρετανού πρωθυπουργού.

Η Άρκιουρι περιγράφει δίχως αναστολές την “καυτή ερωτική σχέση” τους, αποκαλύπτοντας ότι η πρώτη φορά που έκαναν σεξ ήταν στο διαμέρισμά της και μερικές ώρες πριν ο ίδιος βρεθεί να κάθεται ανάμεσα στην τότε σύζυγό του, Μαρίνα, και την πριγκίπισσα Άννα στην έναρξη των Παραολυμπιακών του Λονδίνου το 2012.

Σύμφωνα με την 35χρονη επιχειρηματία, ο Τζόνσον ήταν απόλυτα ξετρελαμένος μαζί της το πρώτο διάστημα της σχέσης τους και “δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά της”. Κατά το διάστημα του μεγάλου έρωτά τους συναντιόντουσαν μια φορά την εβδομάδα, όμως εκτός από την σεξουαλική πλευρά της σχέση τους, η ίδια σημειώνει ότι υπήρχε παράλληλα και πνευματική έλξη.

“Είχαμε σχέση για τέσσερα χρόνια. Τον αγαπούσα και είχα πολλούς λόγους για να αισθάνομαι έτσι. Όμως ο άνδρας που νόμιζα ότι ήξερα δεν υπάρχει πια”, αποκαλύπτει σήμερα.

Στην ίδια συνέντευξη αποκαλύπτει ότι τον φώναζε “Μέγα Αλέξανδρο”, αφενός επειδή το πρώτο του όνομα είναι Άλεξ και αφετέρου επειδή ο ίδιος ο Τζόνσον θαύμαζε τον Έλληνα στρατηλάτη. Με αυτό το κωδικό όνομα είχε περασμένο και στο κινητό της τον αριθμό του Μπόρις.

Η Άρκιουρι αποκάλυψε επίσης πως έκανε σεξ με τον Τζόνσον στο οικογενειακό του σπίτι, ενώ η σύζυγός του, Μαρίνα Γουΐλερ, έλειπε. Περιγράφει επίσης πώς διάβαζαν Σαίξπηρ πριν κάνουν σεξ στον καναπέ.

Είπε επίσης ότι η Γουΐλερ θα τους έπιανε επί το έργον, καθώς εκείνη την ημέρα επέστρεψε σπίτι αφότου αποχώρησε η ίδια. “Αν είχα μείνει 10 λεπτά παραπάνω θα ήμουν στο σπίτι όταν η Μαρίνα επέστρεψε”, αποκαλύπτει.

Όταν ο Μπόρις αισθανόταν “πεσμένος” από τις υποχρεώσεις του, λέει η Άρκιουρι, της ζητούσε σέξι φωτογραφίες για παρηγοριά. Περιγράφοντας περιστατικό που συνέβη το 2015, η Άρκιουρι αποκαλύπτει ότι ενώ βρισκόταν στο δωμάτιό της σε ένα ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ, έλαβε αίφνης ένα μήνυμα από τον “Μέγα Αλέξανδρο”, στο οποίο την ικέτευε για μια ροζ φωτογραφία. Ο Βρετανός πολιτικός ήταν “πεσμένος” γιατί αρκετοί Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι είχαν ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις τους μαζί του, μετά από κριτική που άσκησε στο μποϊκοτάζ ισραηλινών προϊόντων.

Στα μηνύματα που αποκάλυψε στη Mirror, το ζευγάρι κανόνιζε να βρεθεί στο King David Hotel, όπου ο Τζόνσον διέμενε ως καλεσμένος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών. Τελικά, το ραντεβού ακυρώθηκε, αλλά ως υποκατάστατο, ο Βρετανός πολιτικός ζήτησε μία καυτή φώτο από την αγαπημένη του.

“Θυμάμαι ότι αποζητούσε συναισθηματική επιβεβαίωση και ήθελε φωτογραφίες. Ήταν απλά παιχνιδιάρικες συνομιλίες, όλοι έχουν στιγμές αδυναμίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το ειδύλλιο τελικά τελείωσε το 2016, καθώς όπως δηλώνει η ίδια, δεν ήθελε να καταληξει η “ρεζέρβα” του Τζόνσον ή ένα ακόμη όνομα στη μακρά λίστα με τις πρώην του που του δημιουργούσαν προβλήματα. Λίγο αργότερα την ίδια χρονιά, η επιχειρηματίας έκανε σχέση με τον Μάθιου Χίκι και έμεινε έγκυος.

Το ειδύλλιο του Τζόνσον με την Άρκιουρι βρέθηκε στο μικροσκόπιο την περασμένη χρονιά, λόγω ισχυρισμών ότι η 35χρονη απολάμβανε προνομιακό καθεστώς μεταχείρισης στις επιχειρήσεις της.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρέθηκαν δημόσιες επιχορηγήσεις που είχε λάβει εκείνο το διάστημα, αλλά και ταξίδια που φέρεται να έκανε με τον τότε δήμαρχο του Λονδίνου στην Ινδονησία και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τη Sunday Mirror, η Άρκιουρι είχε αποκτήσει πρόσβαση σε δραστηριότητες γύρω από τρεις κορυφαίου επιπέδου αποστολές εμπορικού χαρακτήρα, αν και οι επιχειρήσεις της δεν πληρούσαν τα κριτήρια για αυτές.

Το πόρισμα της έρευνας από την αρμόδια αρχή ανέφερε ότι δεν βρέθηκαν παραβάσεις της νομοθεσίας, αλλά ενδέχεται να παραβιάστηκαν κάποιες αρχές δεοντολογίας.

Η Άρκιουρι επιμένει ότι η παρουσία της στα ταξίδια στο εξωτερικό δικαιολογείται απόλυτα από τον ρόλο της καθώς δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας. Ωστόσο χαρακτήρισε την στάση του Βρετανού πρωθυπουργού “δειλή”, αφού δεν έκανε τίποτα για να την υπερασπιστεί όταν της έριχαν λάσπη.

Η Άρκιουρι λέει πως ο λόγος για τον οποίο επιλέγει να μιλήσει τώρα είναι γιατί αισθάνεται ότι έχει “ευθύνη απέναντι στις γυναίκες που μπορεί να βρέθηκαν σε παρόμοια θέση, όπου ένιωσαν ότι έπρεπε να σωπάσουν λόγω ενός ισχυρού άνδρα”.

Η ίδια δηλώνει πως πάντα στήριζε και ήταν πιστή στον Τζόνσον σε επίπεδο φιλίας: “Ποτέ δεν ξέφυγα για να εκθέσω τη σχέση που είχαμε κάποτε. Μα εκείνη η σχέση ήταν με τον παλιό Μπόρις Τζόνσον, τον Μπόρις που κάποτε είχε ζωή στα μάτια του και ζωντάνια στο βάδισμά του”.

Ωστόσο επιμένει ότι ποτέ δεν ζήτησε από τον Τζόνσον χάρες, ούτε ήθελε να τον παγιδεύσει.

“Κάποτε τον θεωρούσα ως κάποιον πραγματικά έντιμο για νατον έχω στη ζωή μου. Αλλά στην πραγματικότητα ο Μπόρις Τζόνσον πάντα είχε μια εύθραυστη σχέση με την αλήθεια. Αρχίζει στα μάτια του και τελειώνει στις πράξεις του…όπως προκύπτει πολύ λίγοι ακούνε τα λόγια του πια. Μεγάλη αντίθεση σε σχέση με τις ημέρες που τον θυμάμαι να στέκεται στο Χάιντ Παρκ με τα πλήθη να φωνάζουν το όνομά του” καταλήγει.

Πηγές: Daily Mail, Mirror online

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συζητά νέο πρόγραμμα δανείων με την επικεφαλής του ΔΝΤ

Θεσσαλονίκη: Πολιορκία εκδήλωσης από αστυνομικές δυνάμεις

Μακρόν: Τα πυρηνικά όπλα της Γαλλίας θα πρέπει να αποτελούν μέρος της ευρωπαϊκής αμυντικής συζήτησης

Δύο νεκροί από έκρηξη πυρομαχικών στο Ναχιτσεβάν του Αζερμπαϊτζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα