ΑΘΗΝΑ
13:36
|
20.09.2024
Καταγγέλλει ότι η ίδια και η αδερφή της Κέλι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ως νήπια από τον παππού τους με τη "βοήθεια" της γιαγιάς τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία που καταγράφονται από την χολυγουντιανή σταρ, Σάρον Στόουν στα απομνημονεύματά της, με τίτλο “The Beauty of Living Twice”.

Η 63χρονη σήμερα ηθοποιός καταγγέλλει ότι τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της Κέλι, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά ως νήπια από τον παππού τους και ισχυρίζεται ότι η γιαγιά τους διευκόλυνε την εγκληματική πράξη του συζύγου της κλειδώνοντας τα κορίτσια και τον παππού τους σε ένα δωμάτιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο παππούς της Σάρον πέθανε, εκείνη ήταν πια 14 χρονών και θυμάται έντονα ότι πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός: “Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους πεθάνει. Κοίταξα την Κέλι και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει”.

Η Στόουν που μεγάλωσε στο Μίντβιλ της Πενσιλβάνια, ήταν εξαιρετικά χαρισματικό παιδί με πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο.

Την χρονιά που πέθανε ο παππούς της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην ιππασία που της άφησε ένα μεγάλο σημάδι στο λαιμό, το οποίο πλέον δεν είναι τόσο εμφανές λόγω των διορθωτικών πλαστικών επεμβάσεων. “Αισθάνομαι περήφανη για τα σημάδια μου. Ακόμα κι αυτά που δεν μπορεί να δει κανείς”, υπογραμμίζει η σταρ.

sister_sharon_stone
H Σάρον Στόουν και η αδερφή της, Κέλι, το 2017

Στο νέο της βιβλίο αφέρεται επίσης στο εγκεφαλικό που υπέστη πριν από 20 χρόνια και το οποίο την οδήγησε στο κατώφλι του θανάτου το 2001, αλλά και σε ένα όραμα που είχε με τρεις αγαπημένους φίλους της ενόσω βρισκόταν στα επείγοντα. Είπε, επίσης ότι η εμπειρία της κοντά στο θάνατο την έκανε πιο ήρεμη.

Οι τρεις φίλοι της που είχαν φύγει από τη ζωή εμφανίστηκαν δίπλα από το κρεβάτι της στα επείγοντα ενώ έδινε μάχη για να επιβιώσει και της είπαν να μη φοβάται. “Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του”, αποκαλύπτει, τονίζοντας ότι αμέσως μετά το όραμα “αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλωτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι” και  “επέλεξε να επιβιώσει”. Η σταρ σώθηκε από μια χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε επτά ώρες.

Στα απομνημονεύματά της η Στόουν καταδικάζει, την κουλτούρα της σεξουαλικής παρενόχλησης που επικρατούσε στο Χόλυγουντ και στρέφεται κατά των “σεξουαλικών αρπακτικών” της βιομηχανίας του θεάματος. Αναφέρεται, χωρίς να τον κατονομάζει, σε έναν παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με έναν συμπρωταγωνιστή της την ώρα των γυρισμάτων και ισχυρίζεται ότι την παραπλάνησαν σχετικά με το τι θα προβαλλόταν στη μεγάλη οθόνη, στο πλαίσιο της περίφημης σκηνής του ερωτικού θρίλερ “Βασικό Ένστικτο” κατά την οποία βγάζει το εσώρουχό της.

“Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα – θέλω απλώς να αφαιρέσετε το εσώρουχό σας, καθώς το λευκό αντανακλά το φως”, ισχυρίζεται ότι της είπαν οι παραγωγοί για την καυτή σκηνή που την καθιέρωσε παγκόσμια στα 90’ς.

“Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό το έμαθα από το να πεθαίνω, από το να ζω και από το να είμαι αυτό που συχνά με αποκαλούσαν: Η τελευταία επιζήσασα σταρ του κινηματογράφου”, καταλήγει.

Πηγή και φώτο: Daily Mail

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Νέα Καληδονία και Μαρτινίκα φέρνουν πονοκεφάλους στη Γαλλία

ΗΠΑ: Σερίφης πυροβόλησε θανάσιμα δικαστή στο Κεντάκι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα