ΑΘΗΝΑ
17:31
|
28.09.2024
Πορνεία, ναρκωτικά και σκληρά ντιλ πιστοποιήθηκαν ως αυθεντικά από ειδικούς στην ψηφιακή εγκληματολογία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πιστοποιήθηκαν ως “αυθεντικά” από ειδικούς της Daily Mail όσα εντοπίστηκαν στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

Eιδικός στην ψηφιακή εγκληματολογία εξέτασε τα περιεχόμενα του διαβόητου φορητού υπολογιστή του γιού του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν και ισχυρίζεται ότι τα περιεχόμενα του υπολογιστή – που αποκαλύπτουν σκληρές επιχειρηματικές συμφωνίες, κατάχρηση ναρκωτικών και πορνογραφικό υλικό- είναι “αυθεντικά”.

Η εταιρεία Maryman & Associates που διευθύνεται από έναν 29χρονο βετεράνο του FBI, χρησιμοποίησε στην έρευνά της, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα εγκληματολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι ομοσπονδιακές αρχές στις ποινικές έρευνες. Βάσει αυτών των συμπερασμάτων “οι χρονικές σημάνσεις του λειτουργικού συστήματος φαίνεται να είναι αυθεντικές και δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι οι χρονικές σημάνσεις ή τα δεδομένα τροποποιήθηκαν ή κατασκευάστηκαν”.

Ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν δεν περιείχε μόνο επιχειρηματικά έγγραφα, αλλά οπτικοακουστικό υλικό πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο καταγράφεται ο ίδιος σε σεξουαλικές περιπτύξεις με διάφορες ιερόδουλες. Επιπλέον, βρέθηκαν εικόνες και βίντεο με τον ίδιο να κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον πατέρα του στα οποία τον παρακαλούσε να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ.

Από τα μηνύματα φαίνεται ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ενδιαφερόταν για τον γιο του, αλλά ανησυχούσε μήπως η επικοινωνία τους υποκλαπεί από χάκερς.

Υπενθυμίζεται πως ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντερ βρέθηκε στο προσκήνιο, τρεις εβδομάδες πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 και παραδόθηκε στον Ρούντι Τζουλιάνι, δικηγόρο του τέως Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υπολογιστής περιείχε σειρά ηλεκτρονικών μηνυμάτων που φαίνεται να εμπλέκουν τον Τζο Μπάιντεν σε υποθέσεις διαφθοράς κατά την περίοδο που τελούσε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τζο Μπάιντεν από την πλευρά του, είχε χαρακτηρίσει “σκουπίδια” την υπόθεση και τόσο εκείνος όσο και οι Δημοκρατικοί υποστήριξαν πως το “σκάνδαλο” έχει κατασκευαστεί από τη Ρωσία.

Το ρεπορτάζ της Daily Mail αν και δεν προσθέτει νέες πληροφορίες στην υπόθεση, ενισχύει το αφήγημα και τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ κατά την προεκλογική του κούρσα. Ο Τραμπ διατεινόταν ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ ήταν γνήσιος, ότι τα επιχειρηματικά ντιλ ήταν πραγματικά και ότι η οικογένεια του Τζο Μπάιντεν ήταν δυσλειτουργική.

Τώρα, με τον Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο, ο ίδιος ο Χάντερ παραδέχτηκε στο CBS News αυτό το μήνα ότι ο φορητός υπολογιστής θα μπορούσε να είναι δικός του, προσθέτοντας ωστόσο, ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει “χακαριστεί” από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Δεινός πότης, σε σύγχυση από τα ναρκωτικά, με ένα παιδί εκτός γάμου που δεν το αναγνώριζε αρχικά και πολύ χρήμα μέσω σκοτεινών επιχειρηματικών συμφωνιών, ο Τζο Μπάιντεν είναι το “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας του Αμερικανού προέδρου που έχει χτυπηθεί από πολλές τραγωδίες. Να μην ξεχνάμε πως μετά τον θάνατο του Μπο Μπάιντεν από καρκίνο, ο Χάντερ σύναψε σχέση με τη χήρα του νεκρού αδελφού του, διαλύοντας ολοκληρωτικά τον ήδη ταλαιπωρημένο γάμο του με την πρώην συζυγό του Κάθλιν.

Πηγή: RT

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα