ΑΘΗΝΑ
22:20
|
28.09.2024
Υπενθυμίζεται πως ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, είχε επικρατήσει της Λεπέν στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκ νέου υποψήφια για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2022 θα είναι η επικεφαλής του ακροδεξιού «Εθνικού Συναγερμού»  Μαρίν Λεπέν σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα την Παρασκευή. Μάλιστα προσέθεσε πως μια νίκη στις προεδρικές εκλογές είναι «απολύτως εφικτή». 

«Θα είμαι για μια ακόμη φορά υποψήφια πρόεδρος», είπε συγκεκριμένα η Λεπέν, με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν και πάλι τους Μακρόν και Λεπέν ως τους δύο υποψήφιους που θα πάνε στον δεύτερο γύρο των εκλογών το 2022 με τον Μακρόν να εμφανίζεται ως ο τελικός νικητής.

Ωστόσο, η ανησυχία σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μακρόν στο θέμα της υγειονομικής κρίσης και σε θέματα τρομοκρατίας, μετανάστευσης και βίαιου εγκλήματος έχουν δυσχεράνει την θέση του Μακρόν, ο οποίος στις δημοσκοπικές έρευνες έρχεται που έχουν διεξαχθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο έρχεται δεύτερος πίσω από την ακροδεξιά πολιτικό.

Υπενθυμίζεται πως ο σημερινός πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, είχε επικρατήσει της Λεπέν στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017.

Πηγές: France24

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα