ΑΘΗΝΑ
15:24
|
27.04.2024
“Κλειδώνει” για Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη του Πάσχα – Σε εξέλιξη η συνεδρίαση των ειδικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση των ειδικών λοιμωξιολόγων για τα μέτρα που θα ισχύουν από την επόμενη περίοδο και σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή κλίνει προς το άνοιγμα της εστίασης αμέσως μετά την Κυριακή του Πάσχα, τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η επιτροπή των λοιμωξιολόγων άναψε το “πράσινο φως” για την επανεκκίνηση της εστίασης την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου.

Εστιατόρια και καφέ θα ανοίξουν μόνο με τραπεζάκια έξω και με αυστηρά περιοριστικά μέτρα, όπως συγκεκριμένο αριθμό πελατών ανά κατάστημα και με μεγάλες αποστάσεις. Να σημειωθεί ότι η εστίαση έκλεισε στις 3 Νοεμβρίου και από τότε έχουν περάσει έξι μήνες.

Αναλυτικά τα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα το απόγευμα. Η εισήγηση των ειδικών αφορά επίσης στις μετακινήσεις εκτός νομού, τον τρόπο λειτουργίας των εκκλησιών τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, αλλά και το πότε θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία και τα γυμνάσια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ για τις μετακινήσεις, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 10 το βράδυ, ενώ μετά το Πάσχα από τις 11 το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ώρες, μέχρι αύριο, αναμένεται διάγγελμα Μητσοτάκη αφενός για το Πάσχα στην πόλη και αφετέρου για το σχέδιο άρσης του λοκντάουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα