ΑΘΗΝΑ
09:37
|
28.04.2024
Η επιτροπή εισηγείται και την εφαρμογή της μεθόδου του click inside στα εμπορικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεκτή έγινε από τους ειδικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση του υπουργείου Ανάπτυξης για επαναλειτουργία των κέντρων αισθητικής και των εμπορικών κέντρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιτροπή εισηγείται και την εφαρμογή της μεθόδου του click inside στα εμπορικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, όπου μέχρι πρότινος ίσχυε η μέθοδος του click away.


Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Ανάπτυξης είχε εισηγηθεί και τις προηγούμενες εβδομάδες την επαναλειτουργία τόσο των εμπορικών κέντρων όσο και των κέντρων αισθητικής, ωστόσο είχε λάβει αρνητική απάντηση.


Στις 6 το απόγευμα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για τον κορoνοϊό στην οποία θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Νωρίτερα, δημοσιεύθηκε η κοινή υπουργική απόφαση για τα έκτακτα μέτρα περιορισμού της υπερτοπικής κυκλοφορίας για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού στο σύνολο της επικράτειας που θα ισχύσουν μέχρι τις 10 Μαΐου στις 6 το πρωί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκπνέει τη Μ. Δευτέρα η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Μαρούσι: Ένας νεκρός σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πασχαλινό ωράριο: Ανοικτά τα μαγαζιά, σήμερα Κυριακή

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα