ΑΘΗΝΑ
17:41
|
28.04.2024
Πρώην πάστορας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον "άμβωνα" και να γίνει στρίπερ για ν' ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της ανατροφής των παιδιών της.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πρώην πάστορας αποφάσισε να εγκαταλείψει τον “άμβωνα” και να γίνει στρίπερ για ν’ ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της ανατροφής των παιδιών της.

Η Νικόλ Μίτσελ, μητέρα τριών παιδιών, μεγάλωσε στο Οχάιο των ΗΠΑ και κοντά στην ηλικία των 20 ετών, στράφηκε στη θρησκεία. Ωστόσο, στη συνέχεια και έπειτα από πολλή σκέψη, όπως δηλώνει η ίδια, αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει στρίπερ για λόγους οικονομικούς, αναφέρει το “Daily Star”.

Η Νικόλ Μίτσελ που αποκαλύπτει στους λογαριασμούς της στα social media ότι ήταν πρώην πάστορας, δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι και life-coach, ομολογεί ότι παρέχει πλέον στα παιδιά της ένα καλύτερο ξεκίνημα για τη ζωή τους, τονίζοντας ότι αυτή την στιγμή μπορεί να συζητά μαζί τους πολύ πιο ελεύθερα για τη σεξουαλικότητα.

“Κάνουμε όλων των ειδών τις συζητήσεις και τους παρέχω εφόδια που εγώ ποτέ δεν είχα ως παιδί” υπογραμμίζει.

Η Μίτσελ αποκαλύπτει ότι βίωσε δύσκολες στιγμές μέχρι να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από το θρησκευτικό τερέν και να στραφεί στο πιο επικερδές επάγγελμα της στρίπερ, καθώς φοβόταν τις αντιδράσεις των παιδιών της.

Ωστόσο, όπως λέει, παρακολουθώντας την πορεία άλλων ανθρώπων που είχαν ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο ενώ είχαν παιδιά και μιλώντας μαζί τους, ξεπέρασε τις αναστολές της και μπήκε στη ροζ βιομηχανία.

Τέλος, ομολεί ότι θεωρεί τη σημερινή δουλειά της πολύ περισσότερο “υγιή” από την προηγούμενη καθότι στο παρελθόν ήταν αντιμέτωπη με την τοξικότητα του εκκλησιαστικού περιβάλλοντος, κυρίως σε θέματα που αφορούσαν τη σεξουαλικότητα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγυπτος: Τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ μειώθηκαν κατά 50% εν μέσω εντάσεων

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα