ΑΘΗΝΑ
04:08
|
17.05.2024

Ο Νομάρχης της Κωνσταντινούπολης έθεσε την περιοχή σε 48ωρη καραντίνα, αφού η κυβέρνηση Ερντογάν, δεν αποφασίζει το γενικό lockdown ενώ τα νούμερα των νεκρών και […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Νομάρχης της Κωνσταντινούπολης έθεσε την περιοχή σε 48ωρη καραντίνα, αφού η κυβέρνηση Ερντογάν, δεν αποφασίζει το γενικό lockdown ενώ τα νούμερα των νεκρών και των νέων κρουσμάτων αυξάνονται. Αυτή την στιγμή η Τουρκία μετρά 100 νεκρούς από τον κορονοϊό και 7.402 κρούσματα.  Δεν είναι λίγοι αυτοί που αμφισβητούν τα επίσημα  νούμερα που δίνει η τουρκική κυβέρνηση και προειδοποιούν ότι αν δεν επιβληθεί γενικό lockdown, η πανδημία θα πλήξει την χώρα πολύ βαριά.

«Αφήσαμε τις πλατείες μας στα πουλιά και τις παραλίες μας στους γλάρους. Για να ζήσουμε αυτές τις ομορφιές και να τις μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας, μείνετε σπίτι για 48 ώρες για την υγεία, την οικογένεια, τους αγαπημένους σας, την Κωνσταντινούπολη και τη χώρα μας», ήταν το μήνυμα του νομάρχη, Αλί Γερλίκαγιά.

Στις εισόδους και εξόδους της Κωνσταντινούπολης διενεργούνται έλεγχοι σε όσους μπαίνουν και βγαίνουν, ενώ ήδη οι 30 μεγαλύτερες πόλεις της Τουρκίας, έχουν αποκλειστεί με απόφαση της κεντρικής κυβέρνησης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα