ΑΘΗΝΑ
22:11
|
22.05.2022
"Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τους αγώνες μας εξασφαλίζοντας τη νίκη" διεμήνυσε.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζει στους ίδιους προκλητικούς τόνους ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διαβεβαιώνοντας ότι η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπως έκανε και στην περίπτωση της Αγίας Σοφίας.

“Θα συνεχίσουμε έως τέλους να προστατεύουμε τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο. Δεν θα διστάσουμε να ασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως κάναμε με το Μεγάλο Τέμενος της Αγίας Σοφίας, το οποίο άνοιξε ξανά ως τζαμί” τόνισε, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 30/7 το πρακτορείο Anadolu.

“Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τους αγώνες μας σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή, που εκτείνεται από το Ιράκ και τη Συρία έως την Λιβύη, εξασφαλίζοντας τη νίκη τόσο για εμάς όσο και για τους αδελφούς μας σε αυτές τις χώρες” διεμήνυσε αναφερόμενος στις εξελίξεις της Μεσογείου.

Η νέα παρέμβαση του Τούρκου Προέδρου, έρχεται λίγες ώρες μετά τη νέα τουρκική Navtex και την έξοδο του τουρκικού ερευνητικού πλοίου “Barbaros” σε περιοχή εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα