ΑΘΗΝΑ
22:46
|
20.05.2024
"Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των εκλογών" κρίνει ο Τραμπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αγκάθι παραμένει για τον Ντόναλντ Τραμπ η επιστολική ψήφος, στην οποία εξακολουθεί να επιτίθεται με κάθε μέσο και σε κάθε ευκαιρία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τάσσεται αναφανδόν κατά της απόφασης για διεξαγωγή των εκλογών με επιστολική ψήφο και έφτασε μέχρι του σημείου να μιλήσει για αναβολή των προεδρικών εκλογών, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (12/8) ξεκαθάρισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα των αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου δεν είναι η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν αλλά οι Δημοκρατικοί.

“Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των εκλογών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι οι Δημοκρατικοί, όχι η Κίνα, η Ρωσία και το Ιράν” δήλωσε ο Τραμπ αν και νωρίτερα, οι Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ κατηγόρησαν εκ νέου τη Μόσχα, το Πεκίνο και την Τεχεράνη ότι σκοπεύουν να παρέμβουν στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Κατά τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, οι Δημοκρατικοί θέλουν να “κλέψουν” τις εκλογές μέσω της επιστολικής ψηφοφορίας, στόχο που του είχε προσδώσει τον Ιούνιο ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν ξεκαθαρίζοντας ότι η μεγαλύτερή του ανησυχία είναι μία και μόνη: “Ο πρόεδρος θα προσπαθήσει να κλέψει αυτές τις εκλογές”.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ έχει επικαλεστεί το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα προβλήματα που θα μπορούσε να προκαλέσει η καθυστερημένη έλευση επιστολικών ψήφων, υποστηρίζοντας πως θα χρειάζονταν εβδομάδες, μήνες, αν όχι “χρόνια”, για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει γιατί ή πως θα γίνει αυτό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα