ΑΘΗΝΑ
02:03
|
27.07.2024
Συνέντευξη, εφ' όλης της ύλης και με αφορμή την νέα οριζόντια πρωτοβουλία για την πολυεπίπεδη έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης προς τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, παραχώρησε…
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βίντεο, μοντάζ: Νίκος Βεντούρας

Συνέντευξη, εφ’ όλης της ύλης και με αφορμή την νέα οριζόντια πρωτοβουλία για την πολυεπίπεδη έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης προς τον ηρωικό Παλαιστινιακό λαό, παραχώρησε ο πρέσβυς της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, στο «Κοσμοδρόμιο».

“…Δεν μπορείς να ισοπεδώνεις λαούς. Μπορείς να πολεμάς κατά των λαών, μπορεί να προσπαθείς να τους βάλεις εμποδια, μπορεί να κατέχεις τη γη τους, αλλά δεν μπορείς να κατέχεις τον τρόπο σκέψης μας, το πνεύμα μας, την αξιοπρέπειά μας στον αγώνα για Ελευθερία…”

Η Παλαιστίνη καλεί όλους όσους συμπαρίστανται στον αγώνα της για την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου να ενταχθούν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ώστε να δώσει καρπούς ο αγώνας δεκατιών.

”…Τώρα, στη νέα καμπάνια ελπίζουμε να εμπλακούν πολλοί Έλληνες, οι φίλοι μας, οι αλληλέγγυοι, και θα οργανωθούμε. Ξεκινάμε με μια ιδέα, δουλεύουμε για να θεσμοθετηθεί αυτή η δράση. Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα από τους Έλληνες φίλους μας που δείχνουν το ενδιαφέρον τους και θέλουν να μετέχουν σε αυτή την καμπάνια, και σύντομα θα καλέσουμε σε συνάντηση για τη δημιουργία επιτροπής Πρωτοβουλίας, για να ξεκινήσει η δουλειά. Να δουλέψουμε με τις ευρύτερες Ελληνικές κοινότητες και να μπορέσουμε να οργανωθούμε για την Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, στις 29 Νοεμβρίου..”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα