ΑΘΗΝΑ
08:17
|
25.04.2024
Δεν είναι αθώοι! Μία μόνο θέση αξίζει σε όλους τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή” διαμηνύει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλώντας τους εργαζομένους σε τρίωρη στάση Εργασίας από τις 8:30πμ έως 11:30πμ, την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, ημέρα που αναμένεται η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

“H ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε! Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του. Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές. Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες” αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

“Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία” συνεχίζει, διαμηνύοντας ότι “τυχόν αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας”.

Εν τω μεταξύ, το σύνθημα “Δεν είναι αθώοι- Οι Ναζί στη φυλακή” έχει κατακλύσει το διαδίκτυο καθώς χιλιάδες χρήστες απαιτούν την παραδειγματική καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, με δολοφονική δράση 30 και πλέον ετών, που καθυστέρησε πολύ να τεθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το σύνθημα εμφανίζεται εδώ και καιρό σε όλες τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η πολύκροτη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι κάλεσμα σε όλο τον κόσμο που τής συμπαραστάθηκε, κατά τα 5,5 μαρτυρικά χρόνια διάρκειας της δίκης για το φόνο του Παύλου Φύσσα, ώστε να είναι και πάλι στο πλευρό της κατά την ανακοίνωση της απόφασης των δικαστών στις 7 Οκτωβρίου 2020 στις 11.00 π.μ. απευθύνει η οικογένεια του αδικοχαμένου αγωνιστή καλλιτέχνη της ραπ.

“Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου” αναφέρει στο κάλεσμά της η οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Να δώσουμε το παρόν,να μη λείψουμε από την Ιστορία. Πρώτο μεγάλο,τεράστιο ραντεβού.

Posted by Δεν είναι αθώοι on Tuesday, September 8, 2020
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα