ΑΘΗΝΑ
21:52
|
07.05.2024

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όταν ένας τραυματιοφορέας ο οποίος εργάζονταν εκεί,  διαγνώστηκε θετικός στο κορονοϊό.  Ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου και ξεκίνησε […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όταν ένας τραυματιοφορέας ο οποίος εργάζονταν εκεί,  διαγνώστηκε θετικός στο κορονοϊό.  Ενεργοποιήθηκε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου και ξεκίνησε η ιχνηλασία σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.  Σε καραντίνα τέθηκαν προληπτικά έντεκα άτομα του προσωπικού των χειρουργείων του β’ ορόφου (8 αιθουσών), οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με τον τραυματιοφορέα. Παράλληλα, ελήφθησαν δείγματα από 100 άτομα, μέλη του προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων. Λόγω της κατάστασης, πραγματοποιήθηκε μερική αναστολή λειτουργίας σε 8 χειρουργικές αίθουσες  μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται στις υπόλοιπες αίθουσες του νοσοκομείου, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και κατά τις ημέρες εφημέρευσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα