ΑΘΗΝΑ
19:26
|
25.04.2024
Μπορεί να είναι εχθρός της Βενεζουέλας αλλά "θέλουμε να γίνει καλά" διεμήνυσε ο Μαδούρο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Βενεζουελάνος Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο, κατά τη διάρκεια συνάντησης για υγειονομικά ζητήματα, εξέφρασε την ανθρώπινη αλληλεγγύη της χώρας του και ευχήθηκε περαστικά στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσεί από την COVID-19 και νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα του νοσοκομείου Walter Reed, όπου εξακολουθούν να του προσφέρονται ιατρικές φροντίδες.

“Δεν θέλουμε κανένα άτομο να μολυνθεί από τον κορονοϊό, εκφράζουμε την ανθρώπινη αλληλεγγύη μας προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος είναι εχθρός της Βενεζουέλας, αλλά θέλουμε να γίνει καλά” διεμήνυσε ο Βενεζουελάνος πρόεδρος.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνάντησης εξέφρασε την πρόθεσή του να εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19 με το ρωσικό εμβόλιο “Sputnik V”, τονίζοντας ότι “μόλις αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός, θα εμβολιαστώ πρώτος με το Sputnik V”.

Ο Βενεζουέλανος πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι ο γιος και η αδελφή του θα συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές του “Sputnik V”, το οποίο καταχωρίστηκε στις 11 Αυγούστου ως το πρώτο εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19 σε όλο τον κόσμο.

“Κατά τη διάρκεια αυτής της κλινικής φάσης, ο γιος μου, Νίκολας Ερνέστο Μαδούρο Γκέρα, με πληροφόρησε για την απόφασή του να εμβολιαστεί με το ρωσικό εμβόλιο και να συμμετάσχει στις δοκιμές. Ακόμα, και η μεγαλύτερη αδελφή μου, Μαρία Τερέζα Μαδούρο, αναισθησιολόγος, μου είπε επίσης ότι θα χρησιμοποιούσε το ρωσικό εμβόλιο” αποκάλυψε ο Μαδούρο μέσω Twitter.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα