ΑΘΗΝΑ
14:13
|
20.04.2024
Η κόρη του νομικού συμβούλου του προέδρου Τραμπ παρακινεί τους αμερικανούς να ξεφορτωθούν την "τοξική" του κυβέρνηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι επερχόμενες εκλογές έχουν ιστορική σημασία “και κανείς δεν δικαιούται να παραμένει σιωπηλός”.

“Ο Ρούντι Τζουλιάνι είναι ο πατέρας μου, αλλά τις πολιτικές μας απόψεις τις χωρίζουν έτη φωτός”, δήλωσε η Καρολίν Ρόουζ Τζουλιάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι “πέρασα όλη μου τη ζωή χτίζοντας τη δική μου καριέρα στον χώρο των Τεχνών, χωρίς να εκμεταλλεύομαι το όνομα της οικογένειάς μου. Αυτή τη φορά θα μιλήσω ως Τζουλιάνι, όσο κι αν αυτό πηγαίνει κόντρα στις επιλογές μου, μόνο και μόνο γιατί συνειδητοποιώ ότι κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να μένει σιωπηλός αυτή τη στιγμή”.

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Τζουλιάνι είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας. Ζει στο Λος Άντζελες, το 2012 ψήφισε Ομπάμα και το 2016 υποστήριξε ανοιχτά τη Χίλαρι Κλίντον. Με τον πατέρα της έχει διαπληκτιστεί δημοσίως για θέματα όπως τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και η αστυνομική βία.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι είναι πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, νομικός σύμβουλος του Τραμπ κι ένας από τους πιο επιφανείς υποστηρικτές του. Τις τελευταίες εβδομάδες βγήκε στο προσκήνιο ως η κινητήριος δύναμη πίσω από την εκστρατεία στοχοποίησης του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του υποψηφίου των Δημοκρατικών και αντιπάλου του Τραμπ, για σχέσεις με τη Ρωσία και την Ουκρανία.

“Δεν θα καταφέρω ποτέ να αλλάξω τα μυαλά του πατέρα μου, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να διώξουμε αυτήν την τοξική κυβέρνηση”, σχολίασε η Καρολίν Ρόουζ Τζουλιάνι, τονίζοντας ότι “αν κάτι έμαθα ως κόρη ενός διχαστικού δημάρχου που εξελίχθηκε σε μπουλντόγκ του προέδρου των ΗΠΑ, είναι ότι η διαφθορά ξεκινάει από τους yes-men, τους γλύφτες και τους αυλικούς που το μόνο που θέλουν είναι να παραμείνουν κοντά σ’ αυτόν που έχει κάθε φορά την εξουσία”.

“Πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας. Ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης είναι να πάμε να ψηφίσουμε. Υπάρχει ελπίδα, αλλά θα εκπληρωθεί μόνο αν εκλέξουμε τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις“.

Πηγή: TheGuardian.com.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα