ΑΘΗΝΑ
15:38
|
25.04.2024

Κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενούς του ανακοίνωσε Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός στον νομό Ιωαννίνων, σημειώνοντας πως κλείνει για λίγες ημέρες το πτηνοσφαγείο. Ο αριθμός των κρουσμάτων δεν έχει […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενούς του ανακοίνωσε Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός στον νομό Ιωαννίνων, σημειώνοντας πως κλείνει για λίγες ημέρες το πτηνοσφαγείο. Ο αριθμός των κρουσμάτων δεν έχει γίνει προς το παρόν ανακοινωθεί.

Σε σχετική ανακοίνωση της μονάδας που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρονται τα εξής: “Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ με δικά του έξοδα έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 500 μοριακά τεστ και 300 rapid τεστ στους εργαζόμενους σε όλες τις εγκαταστάσεις της, ενώ έλαβε αυστηρά μέτρα προστασίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα κρούσματα που αφορούν εργαζομένους της ΠΙΝΔΟΣ που καταγράφηκαν ήταν ασυμπτωματικά και απομακρύνθηκαν άμεσα μαζί με τις στενές τους επαφές για την προστασία της δικής τους υγείας αλλά και των γύρω τους. Τέλος, η ΠΙΝΔΟΣ, έχοντας ως βασική προϋπόθεση την εγγύηση της ασφάλειας των προϊόντων της, έχει διασφαλίσει την απρόσκοπτη τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς έχει μεριμνήσει για τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην επηρεαστεί η παραγωγή στο ελάχιστο.  Η διασφάλιση της δημόσιας υγείας παραμένει ζήτημα ύψιστης σημασίας για όλους εμάς στην οικογένεια της ΠΙΝΔΟΣ, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η κοινωνία μας δοκιμάζεται”.

Το πτηνοσφαγείο θα παραμείνει κλειστό από την Κυριακή μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου ώστε να γίνει γενική απολύμανση των χώρων και συνεργεία του ΕΟΔΥ να υποβάλουν σε προληπτικά τεστ όλο το προσωπικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα