ΑΘΗΝΑ
05:04
|
24.04.2024

Νέα εμφάνιση έκανε ο Σάσα Μπάρον Κοέν ως Μπόρατ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υπερασπιστεί τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, για […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα εμφάνιση έκανε ο Σάσα Μπάρον Κοέν ως Μπόρατ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να υπερασπιστεί τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, για τη σκανδαλώδη σκηνή σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης στην ταινία με τον λιτό τίτλο: “Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan”.

Στη σκηνή ο δικηγόρος και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται να βάζει το χέρι του μέσα στο παντελόνι του μπροστά σε μία δημοσιογράφο που του παίρνει συνέντευξη. Η δημοσιογράφος είναι ηθοποιός και στην ταινία υποδύεται την 15χρονη κόρη του Μπόρατ από το Καζακστάν.

Να σημειωθεί πως ο Κοέν φρόντισε η ταινία του να προβληθεί μία ημέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη πρεμιέρα και μία ώρα πριν από το δεύτερο και τελευταίο τηλεοπτικό

“Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τον δήμαρχο της Αμερικής, Ρούντολφ Τζουλιάνι”, λέει ο Μπόρατ στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter. Και συνεχίζει: “Μια αθώα σεξουαλική συναινετική συνεύρεση μεταξύ ενός άνδρα και της 15χρονης κόρης μου μετατράπηκε σε κάτι το απεχθές από τα fake news”. Ο Μπόρατ πιάνει τη μύτη που μεγαλώνει σαν εκείνη του Πινόκιο όταν λέει ψέματα και συνεχίζει: “Σας προειδοποιώ. Όποιος προσπαθήσει κάτι τέτοιο πάλι ο Ρούντολφ δεν διστάσει να χρησιμοποιήσει τις δικανικές του γνώσεις και να ξεδιπλώσει τις εγκλήσεις»” παίζοντας με την προφορά της λέξης “subpoenas”» την οποία ακούγεται να λέει σαν «”ubpenis” σε μια έμμεση αναφορά στο ανδρικό μόριο.



Ο Τζουλιάνι ισχυρίζεται ότι στοχοποιείται  επειδή εμπλέκεται στην ιστορία του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, και της παρουσίας του στην Ουκρανία. Ανακοίνωσε, δε, ότι ετοιμάζει αποκαλύψεις για τον Μπάιντεν και τους συνεργάτες του.  

Τον περασμένο Ιούλιο ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης είχε δηλώσει πως πραγματικά είχε πιστέψει πως θα έδινε μια σοβαρή συνέντευξη σε μια κανονική δημοσιογράφο.“Μόλις κατάλαβα τι παιζόταν, κάλεσα στην αστυνομία”. “Αυτός ο άνθρωπος μπαίνει μέσα φωνάζοντας και ουρλιάζοντας και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι κάποια απάτη ή κάποιος νευρικός κλονισμός κι έτσι κάλεσα στην αστυνομία. Τότε έφυγε. Μόνο αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Σάσα Μπάρον Κόεν. Σκέφτηκα όλους όσους είχε καταφέρει να κοροϊδέψει κι ένιωσα ωραία με τον εαυτό μου γιατί δεν τα κατάφερε με μένα”, ανέφερε τότε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα