ΑΘΗΝΑ
09:43
|
25.04.2024

Ένοπλος με δύο μαχαίρια απείλησε αστυνομικούς στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, μία μόλις ημέρα μετά τη φονική επίθεση στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας. Ο αγνώστων […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένοπλος με δύο μαχαίρια απείλησε αστυνομικούς στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, μία μόλις ημέρα μετά τη φονική επίθεση στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας. Ο αγνώστων στοιχείων δράστης ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε από τις αστυνομικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες.


Πηγές κοντά στο σημείο του περιστατικού αναφέρουν ότι η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή για το διάστημα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνές της. Δημοσιογράφος δήλωσε ότι η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή από μια γυναίκα, η οποία είδε δύο άνδρες με μαχαίρια να διαπληκτίζονται. Ο ίδιος δημοσιογράφος πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν με τέιζερ τους υπόπτους πριν τους συλλάβουν. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για καβγά ενός πατέρα με τον γιο του, ο οποίος πάσχει από ψυχική διαταραχή.


Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο δράστης αποκεφάλισε μία γυναίκα, δολοφόνησε ακόμα δύο πολίτες και τραυμάτισε αρκετούς στην εκκλησία Νοτρ Νταμ. Ο δράστης τραυματίστηκε από πυρά αξιωματικών και στην συνέχεια συνελήφθη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα